SNS Job Market 2023

Seminarium Tis 19 december 2023
Tid och plats

Tisdag 19 december 2023, 08:30–16:30
SNS, Jakobsbergsgatan 18, Stockholm. Lunch serveras.

För åttonde året i rad välkomnar vi arbetsgivare från näringsliv, akademi och offentlig förvaltning till SNS Job Market för att träffa doktorander i nationalekonomi som disputerar under det kommande året.

SNS Job Market vänder sig till de arbetsgivare som söker högkvalificerade personer som kan utföra statistiska analyser på stora mängder data och annan avancerad datahantering. De deltagande doktoranderna har god kunskap i statistik, empiriska metoder och ekonomisk teori, med olika inriktningar som till exempel offentlig, politisk, finansiell, arbetsmarknads- beteende- och miljöekonomi. Du kan läsa mer om SNS Job Market på vår hemsida.

Eventet riktar sig både till arbetsgivare som vill hålla intervjuer och till de som vill ta del av ny nationalekonomisk forskning. Under dagen presenterar doktoranderna kortfattat sin forskning och det ges tillfällen till informella samtal. För dig som är arbetsgivare finns möjlighet att ta del av doktorandernas cv:n, uppsatser och rekommendationsbrev i förväg.

Sista anmälningsdatum är den 19 november.

Anmälan

Det går bra att delta under hela dagen eller komma till de sessioner som är relevanta för dig. Schema för dagen kommuniceras i god tid.

För anmälan eller frågor, kontakta projektledare Susanna Allstrin, susanna.allstrin@sns.se, mobil: 079-098 13 33.

Välkommen!