SNS Paris firar 30 år med särskilt inbjuden gäst: Tove Lifvendahl

Tor 9 november 2017
Tid och plats

Torsdag 9 november 2017, 19:00–21:00
Svenska Klubben, 242 Rue de Rivoli, Paris

SNS Paris startades 1987 och är idag en av SNS mest aktiva lokalgrupper med en lång rad namnkunniga föreläsare genom årens lopp. Den 9 november firar vi 30 år. Tillsammans med vår särskilt inbjudna jubileumsgäst Tove Lifvendahl, Svenska Dagbladets politiska chefredaktör, diskuterar vi utvecklingen i svensk inrikespolitik och hur det svenska politiska landskapet kommer att se ut efter nästa val.

Den senaste mandatperioden har varit en turbulent tid med bland annat Decemberöverenskommelsens tillkomst och upplösning. Efterdyningarna av Transportstyrelsens IT-hantering har inneburit både regeringsombildning och hot om misstroende. I dagsläget kan inget av de politiska blocken bilda egen majoritet. Därtill balanserar flera partier runt fyraprocentspärren.

Tove Lifvendahl är författare och sedan 2013 politisk chefredaktör på Svenska Dagbladet. Till tidigare uppdrag hör rollen som kommunikationschef för Svenskt Näringsliv och ordförande i MUF.

Närvarar vid evenemanget gör även Sveriges ambassadör i Frankrike, Veronika Wand Danielsson.

Anmälan

Senast måndagen den 6 november till snsfrankrike@gmail.com. Mötet är avgiftsfritt för SNS medlemmar, se länk nedan för betalning av medlemsavgift, och kostar 20 euro för ickemedlemmar. Studenter och JCC medlemmar betalar halva priset. Betalning av medlemsavgift.

Varmt välkomna att fira tillsammans med oss!
Styrelsen för SNS Paris