SNS Paris: Tre månader kvar till valet

Tid och plats

Torsdag 5 juni 2014, 19:00–21:00
Svenska klubben, 242 Rue de Rivoli, Paris.

Avgörande för demokratiska valrörelser är den politiska kommunikationen. Men hur bedriver partier valkampanjer? Hur ser mediernas bevakning ut? Och vilken betydelse har väljarbeteendet under svenska valrörelser? Med bara drygt tre månader kvar till riksdagsvalet 2014 är detta högaktuella frågor att ställa.

Jesper Strömbäck
Jesper Strömbäck

SNS nästkommande möte handlar om de viktigaste trenderna i den politiska kommunikationen under svenska valrörelser, inte minst mot bakgrund av den snabba medieutvecklingen och vad den betyder för kampen om opinionen.

Gäst är JESPER STRÖMBÄCK, författare till boken Kampen om opinionen i vilken den politiska kommunikationen under svenska valrörelser studeras.

Matbeställning

Det finns möjlighet att köpa en tallrik mat för 15 euro med nordiska specialiteter att äta före konferensen. Beställning (samt avbeställning) görs direkt till Svenska Klubben på telefonnummer 01 42 60 76 67 senast onsdag morgon den 4 juni. OBS, inga matbeställningar genom SNS.

Anmälan

Senast den 3 juni till snsfrankrike@gmail.com. Obs! Antalet platser är begränsat och anmälan är bindande. Mötet kostar 15 euro och studenter och JCC-medlemmar får delta till halva priset.

Varmt välkommen!

Styrelsen i SNS Paris