Är du student och intresserad av marknadsföring, administration och samhällsfrågor? Vill du få praktisk erfarenhet av projektledning och utveckling av CRM-system? SNS erbjuder nu en unik möjlighet till LIA eller praktik. 

SNS är Sveriges ledande mötesplats för saklig samhällsdebatt och en viktig kunskapskälla för beslutsfattare. 290 av Sveriges ledande företag, myndigheter och organisationer är medlemmar i SNS. Varje år arrangerar vi över hundra evenemang som samlar mer än 6 000 deltagare. Till oss kommer företagsledare, myndighetschefer, politiker och forskare för att mötas och dela ny kunskap. Genom vårt nätverk av framstående forskare producerar vi årligen ett tjugotal rapporter med policyrelevant forskning. Lär dig mer om oss på vår webbplats: https://www.sns.se/  

Som del av vårt medlemsteam fokuserar du på att förbättra vårt erbjudande för medlemmar och nya målgrupper genom projekt som marknadsföringsutveckling och CRM-optimering. Du blir en del av vårt engagerade team på Jakobsbergsgatan, Stockholm.  

Vad vi erbjuder  

  • Möjlighet att tillämpa innovativa lösningar för att effektivisera vårt arbete. 
  • Bidra till effektivare administrativa processer. 
  • Jobba praktiskt med business case.  
  • Bred inblick i hela SNS verksamhet och vårt omfattande nätverk.  

Om dig

Vi söker dig som är driven, nyfiken och samhällsintresserad. Du har starka administrativa förmågor och är både kreativ och analytisk. Du kan omsätta nya idéer i praktiken och presenterar lösningar på ett effektivt sätt. Vi vill att du har goda kunskaper i Office-paketet, särskilt Excel, och att du kan kommunicera obehindrat på svenska. Vi värdesätter mångfald och uppmuntrar kandidater med olika erfarenheter och bakgrunder att ansöka.  

Anställningsvillkor

Vi söker en LIA eller praktikant med start under hösten 2024. Startdatum och praktikperioden anpassas efter överenskommelse. Du behöver vara ansluten till en skola och ha CSN för att kunna genomföra din LIA eller praktik hos SNS.  

Ansökan

Är detta din nästa utmaning? Skicka din ansökan med CV och ett personligt brev där du beskriver varför du är intresserad av praktikplatsen och hur du kan bidra till vår verksamhet. Skicka din ansökan till Elin Larzon på elin.larzon@sns.se och märk mejlet med ”LIA-praktikant”. 

Vi ser fram emot att höra från dig och välkomna dig till vårt team, där du får möjlighet att bidra till samhällsutvecklingen!