Är du snabblärd, självgående och intresserad av ljud och bildsättning? Sök då tjänsten hos oss som producent för ljud och bild vid våra event!

Vi anordnar 2–3 seminarier om olika viktiga samhällsfrågor varje vecka i våra lokaler på Jakobsbergsgatan 18 i centrala Stockholm.

Vi har alltid publik på plats och sänder också ofta live via zoom. Alla seminarier spelas in och läggs upp på Youtube och vår hemsida. En del av dem sänds också på SVT Forum. Seminarieproduktionerna är därför en viktig del av vårt ansikte utåt.

På SNS får du jobba i en stimulerande miljö med trevliga kollegor, i nära kontakt med forskare och beslutsfattare i både privat och offentlig sektor. Vi som jobbar på SNS delar intresset för samhälle, forskning och näringsliv.

Arbetsuppgifter

Som producent/tekniker vid våra event arbetar du med att se till att konferenstekniken (ljud och video) fungerar. Det innebär att:

  • Sköta ljud och bild för streaming via Zoom och inspelning
  • Bistå talare och kollegor före och under eventen när problem uppstår med tekniken
  • När du har blivit varm i kläderna får du väldigt gärna bidra till att utveckla våra produktioner tillsammans med programansvariga och våra teknikleverantörer.

Vi söker dig som

Vi söker dig som är serviceinriktad, noggrann och självgående, samt har en allmän teknisk kunskap eller vilja att lära. Du behöver inte ha specialkunskaper på förhand. Om du inte har det lär vi dig hur allt fungerar på plats. Vi värdesätter främst egenskaper som att vara pålitlig, ansvarsfull och snabblärd. Det är ett plus om du gillar att jobba med människor och är kommunikativ.

Anställningsform och period

Anställningen är en timanställning efter överenskommelse. Våra event äger rum dagtid, så det är viktigt för oss att du är tillgänglig och har tid. Perioden för anställningen är till att börja med våren 2023, med möjlighet till förlängning om allt fungerar bra.

Ansökan skickas till nina.bruce@sns.se.

Märk mejlet med rubriken ”Producent vid SNS evenemang”, bifoga CV och beskriv dig själv och dina erfarenheter kort.

Tjänsten tillsätts omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande.

Om SNS

SNS är Sveriges ledande mötesplats för saklig samhällsdebatt och en viktig kunskapskälla för beslutsfattare. Vi är en oberoende, ideell förening som producerar policyrelevant forskning genom ett stort nätverk av framstående forskare. Vid seminarier och rundabordssamtal samlar vi beslutsfattare och experter från näringsliv, offentlig förvaltning och politik.

Vårt uppdrag är att med hjälp av fakta, forskning och kunskapsutbyte bidra med underlag för att lösa centrala samhällsproblem. Forskningen bedrivs av externa forskare verksamma på svenska och internationella universitet. Forskarna svarar helt och hållet för analys, slutsatser och förslag i rapporterna. SNS som organisation tar inte ställning till dessa och tar inte heller ställning i policyfrågor generellt.

290 företag, myndigheter och organisationer är medlemmar i SNS. Verksamheten finansieras genom medlemsavgifter, forskningsanslag samt seminarie- och konferensavgifter.