SNS Tylösand Summit 2018: Urbanisation and Cities

Årets Tylösandskonferens handlar om urbanisering och städernas allt större betydelse för samhällsekonomin. SNS har sedan 1948 årligen samlat ledare för Sveriges största företag, myndigheter och organisationer samt forskare och politiker till en heldagskonferens i Tylösand. Konferensen är en viktig mötesplats för diskussioner kring aktuella samhällsfrågor.

Talare

Vi samlar internationellt ledande forskare och experter för att diskutera vad som gör städer framgångsrika och hur vi skapar hållbara, attraktiva urbana miljöer i Sverige.

Läs om våra talare.

Bland andra medverkar Edward Glaeser, ekonomiprofessor vid Harvard och Raj Chetty, en av världens mest citerade ekonomer. Chetty är professor i nationalekonomi vid Stanford och studerar bland annat hur uppväxtort påverkar framgång i livet. Glaeser är världsledande forskare när det gäller innovativa miljöer och städer som tillväxtmotorer och författare till den omtalade boken Triumph of the City (utgiven på svenska av SNS).

Årets Tylösandskonferens leds av Markus Karlsson, programledare på Bloomberg Radio i London.

Tid och plats

Onsdagen den 22 augusti, kl. 09:00-17:00, med middag på kvällen. Hotel Tylösand, Halmstad. Du väljer ankomst samma morgon eller kvällen före. Personliga inbjudningar skickas ut med post i april.

Konferensen är inte öppen för media och hålls under Chatham House-regeln. Konferensen hålls på både svenska och engelska.

Med reservation för eventuella ändringar.

Anmälan

Inbjudan är personlig. Intresset för konferensen är stort och vi rekommenderar att du anmäler dig tidigt. Deltagaravgiften framgår av inbjudan. Moms tillkommer och avgifterna faktureras. Anmälan sker via formuläret nedan. Antalet platser är begränsat. O.s.a. senast den 7 juni.

Extra middag kvällen före?

Allt fler väljer att anlända till Hotel Tylösand redan kvällen före konferensen. SNS ordnar därför en extra middag för detta sällskap den 21 augusti omkring kl. 19:30. Avgiften för en extra natt och middag är 3 600 kr. Du bokar din egen resa.

Resa med SNS chartrade plan

SNS har chartrat ett plan som avgår från Arlanda kl. 07:30 den 22 augusti för att ta deltagarna till Halmstad/Tylösand.  Den 23 augusti avgår planet från Halmstad kl. 08:30 för återresa till Arlanda. Plats på SNS charterflyg bokas nedan i anmälningsformuläret. Kostnaden för resan är 4 900 kr tur och retur, enkelresa 2 700 kr. Om ni önskar åka enkelresa noterar ni det i meddelanderutan i anmälningsformuläret. I resan ingår transfer i Halmstad. (Flygtiderna gäller med förbehåll för eventuella ändringar från flygbolagets sida.)

Avanmälan

Vid avanmälan efter den 2 juli debiteras 25 procent, efter den 1 augusti 50 procent och efter den 15 augusti 75 procent av avgiften. Efter den 20 augusti debiteras hela avgiften. Avanmälan skickas till jenny.landqvist@sns.se.

Kontakt

Program: Mia Chennell, mia.chennell@sns.se, 0733-40 16 18.
Anmälan: Jenny Landqvist, jenny.landqvist@sns.se, 0722-51 57 28.

Mer om SNS årliga Tylösandskonferens.

Anmälan till SNS Tylösand Summit 2018

  • Till exempel ny fakturaadress, märkning av fakturan, matallergi med mera.
  • Så här behandlar vi dina personuppgifter.