Möt programledaren

Samhällsprogrammets programledare Pernilla Petrelius Karlberg rekommenderar alla samhällsintresserade att gå utbildningen. Läs mer.

”Samhällsprogrammet var så bra att jag lät en av mina nyckelmedarbetare gå programmet”

Praktikertjänsts vd Carina Olson gick Samhällsprogrammet 2018. Hon tyckte att utbildningen var så bra att hon nu har låtit en av sina nyckelmedarbetare gå programmet. Läs mer.

“Samhällsprogrammets upplägg är svårslaget”

De konkreta insikter som Mimmi Jonsson på Skellefteå Kraft fick på Samhällsprogrammet har förändrat sättet hon jobbar på. Läs mer.

”Kunskaperna jag fick gör mig trygg i den roll jag har i dag”

Mikael Hvinlund anmälde sig till Samhällsprogrammet i samband med att han bytte karriär. Läs mer.

Elisabet Jamal Bergström

”I efterhand kan jag inte förstå hur jag kunde vara utan den här kunskapen”

Att få lära sig mer om hur EU påverkar det svenska samhället i praktiken var en av anledningarna att Elisabet Jamal Bergström, hållbarhetschef och vice vd för SEB Investment Management, anmälde sig till Samhällsprogrammet. Läs mer.

Starkt nätverk tio år efter utbildningen

Deltagarna i Samhällsprogrammet 2012 har fortsatt att träffas och fördjupa sina kunskaper. Varje år arrangerar de egna återträffar. ”Det här har varit bland det häftigaste jag har varit med om jobbmässigt”, säger Olle Ingman, operativ chef på Friskis & Svettis. Läs mer.