SNS Eftervalsanalys

Tis 16 september 2014
Tid och plats

Tisdag 16 september 2014, 13:00–14:30
OBS, ny lokal! Finlandshuset konferens, Snickarbacken 4, Stockholm.

Tisdagen efter riksdagsvalet bjuder SNS in till en eftervalsanalys för att tillsammans med forskare, opinionsbildare och tidigare politiker diskutera varför valet gick som det gick och vad som nu händer.

Vilka frågor och grupper avgjorde valet? Hur har väljarströmmarna sett ut? Vad får valresultatet för konsekvenser för politiken och ekonomin under den kommande mandatperioden?

Tid och plats

OBS ny lokal: Finlandshuset konferens, Snickarbacken 4. Tisdagen den 16 september kl. 13:00-14:30. Registrering från kl. 12:45. Mötet börjar kl. 13:00. Lokalbytet innebär också att vi tyvärr inte har möjlighet att servera kaffe i samband med konferensen.

Anmälan och pris

Seminariet är avgiftsfritt för medlemmar* i SNS. Deltagare utanför medlemskretsen betalar 595 kr. Antalet platser är begränsat. Moms tillkommer och avgiften faktureras. Vid avanmälan efter den 12 september eller vid utebliven ankomst debiteras 300 kronor.

Intresset för mötet har varit mycket stort och vi har inte möjlighet att ta emot fler anmälningar. För plats på väntelista hör av dig till Alma Zunic alma.zunic@sns.se.

*Gäller även om din arbetsgivare är medlem i SNS. Lista över SNS medlemmar/Information om medlemskap.