Återträff SNS Samhällsprogram: Samtal med chefsåklagare Lise Tamm

Tor 14 februari 2019
Tid och plats

Torsdag 14 februari 2019, 17:00–19:30
SNS, Jakobsbergsgatan 18, Stockholm

Välkommen till SNS årliga återträff för Samhällsprogrammet – ett tillfälle för dig att träffa dina kurskamrater och stifta nya bekantskaper. I år gästas vi av Lise Tamm, chefsåklagare på Riksenheten mot internationell och organiserad brottslighet.

Den grova organiserade brottsligheten har under de senaste 20 åren blivit allt mer komplex och gränsöverskridande. Det innebär nya problem för samhället och förändrade krav på rättsväsendet. Hur jobbar man mot den organiserade brottsligheten idag och vilka åtgärder skulle behövas för att kunna jobba mer effektivt?

Samtalet leds av Pernilla Petrelius Karlberg, forskare vid Handelshögskolan i Stockholm och programledare för Samhällsprogrammet.

Anmälan

Mötet är avgiftsfritt och vänder sig till tidigare deltagare i SNS Samhällsprogram. Personliga inbjudningar skickas ut i januari. Du är välkommen att ta med en gäst. För anmälan var vänlig kontakta Laura Ferrarini, laura.ferrarini@sns.se.

Samhällsprogrammet 2019

Intresset för årets omgång av SNS chefsutbildning Samhällsprogrammet är stort. För intresseanmälan kontakta Agnes Gunnarsson, agnes.gunnarsson@sns.se.

Läs mer om programmet.

Hör en av årets deltagare berätta om vad programmet har gett henne.

Varmt välkommen!