Ukrainakrisen – vilka scenarier kan vi vänta oss?

Tid och plats

Tisdag 3 juni 2014, 08:30–10:00
SNS, Jakobsbergsgatan 18, Stockholm.

Leder presidentvalet i Ukraina till en fortsatt demokratisering och ett närmande till EU eller kommer vi se en motsatt utveckling? Hur påverkas EU:s energiförsörjning av krisen? Vad får instabiliteten i Ukraina för konsekvenser för företagen? Och hur stor är risken att oroligheterna i östra Ukraina sprider sig?

Det är några av frågorna som forskare och experter söker besvara vid ett SNS-seminarium strax efter det ukrainska presidentvalet.

Rysslands annektering av Krimhalvön och Vladimir Putins fortsatta involvering i Ukrainas östra delar skapar oro inte bara i Ukraina, utan även i resten av världen. De geopolitiska spänningarna förändrar också förutsättningarna för företag och andra investerare, som nu behöver kalkylera med nya risker.

Anmälan och pris

Antalet platser är begränsat. Avgiften för mötet är 295 kr för SNS medlem* och 595 kr för icke-medlem. Moms tillkommer och avgiften faktureras. Anmälan sker via formuläret nedan. Vid avanmälan efter den 30 maj, eller vid utebliven ankomst, debiteras avgiften.

*Om din arbetsgivare är medlem i SNS går du till medlemspris. Lista över SNS medlemmar/Information om medlemskap.

Varmt välkommen!