Forum för medierelationer: Det nya medielandskapet

Mån 13 april 2015
Tid och plats

Måndag 13 april 2015, 10:15–12:00
SNS, Jakobsbergsgatan 18 i Stockholm.

SNS startade i höstas en mötesplats för dig som arbetar professionellt med medierelationer. Mötesplatsen riktar sig till kommunikationschefer, presschefer och andra kommunikationsproffs i de företag, organisationer och myndigheter som är medlemmar i SNS.

Vid seminariet presenterar JESPER STRÖMBÄCK en underlagsrapport till 2014 års Demokratiutredning, i vilken han har analyserat det nya medielandskapet och hur detta påverkar medieanvändning. Han har också undersökt hur användningen av nyhetsmedier skiljer sig mellan olika grupper i befolkningen.

Rapporten kommenteras av JOACHIM BERNER, CHARLOTTA FRIBORG och EVA HAMILTON. Demokratiutredningens utredare OLLE WÄSTBERG inleder seminariet.

Har du en yngre kollega (under 35 år) som du vill introducera till SNS nätverk? Vi erbjuder dig att ta med en medarbetare kostnadsfritt till detta möte.

Medverkande

JOACHIM BERNER, styrelseordförande för Mitt-i-koncernen
CHARLOTTA FRIBORG, chefredaktör på Upsala Nya Tidning
EVA HAMILTON, tidigare vd för Sveriges Television
JESPER STRÖMBÄCK, professor i journalistik och medie- och kommunikationsvetenskap med inriktning politisk kommunikation vid Mittuniversitetet i Sundsvall
OLLE WÄSTBERG, utredare vid 2014 års Demokratiutredning

Diskussionen leds av NIKLAS EKDAL, journalist och författare.

Anmälan och pris

Avgiften för mötet är 995 kr. Moms tillkommer och avgiften faktureras. Anmälan sker via formuläret nedan. Vid avanmälan efter den 9 april, eller vid utebliven ankomst, debiteras avgiften. Antalet platser är begränsat.
Lista över SNS medlemmar/Information om medlemskap.

Vill du använda förmånen att ta med dig en yngre kollega kostnadsfritt? Kontakta Ellinor Strömstedt, ellinor.stromstedt@sns.se.

Läs mer om 2014 års Demokratiutredning.

Varmt välkommen!