Ny mötesplats: Forum för medierelationer

Fre 28 november 2014
Tid och plats

Fredag 28 november – Onsdag 26 november 2014, 09:30–11:30
SNS, Jakobsbergsgatan 18 i Stockholm.

Nu startar SNS en ny mötesplats för dig som arbetar professionellt med medierelationer. Mötesplatsen riktar sig till kommunikationschefer, presschefer och andra kommunikationsproffs. Mötesplatsen är exklusiv för de företag, organisationer och myndigheter som är medlemmar i SNS.

Vårt första möte sätter fokus på mediebilden av börsföretagens moraliska ansvar. I en unik studie har forskarna MARIA GRAFSTRÖM och KAROLINA WINDELL analyserat mediebevakningen av H&M, TeliaSonera, Nordea, Electrolux och Clas Ohlsson under åren 1995−2012.

Varför blir vissa organisationer, ledare och frågor synligare än andra? Vad lyfter media fram och vad väljs bort i granskningen av moraliskt laddade frågor?

Inbjudan är personlig. Har du en yngre kollega (under 35 år) som du vill introducera till SNS nätverk? Vi erbjuder dig att ta med en medarbetare kostnadsfritt till detta möte.

Medverkande

MARIA GRAFSTRÖM, docent i företagsekonomi, Score vid Handelshögskolan i Stockholm och Stockholms universitet
KAROLINA WINDELL, ekon.dr, Score vid Handelshögskolan i Stockholm och Stockholms universitet

Kommentarer från kommunikationsrådgivaren BOO EHLIN som tidigare varit presschef på SCA, SEB, Nordea och Vattenfall och kommunikationschef på Svenska Bankföreningen och advokatbyrån Vinge. Han har även varit verksam som journalist bland annat på Dagens Industri.

Diskussionen leds av PERNILLA PETRELIUS KARLBERG, ekon.dr vid Handelshögskolan i Stockholm.

Anmälan och pris

Mötet är exklusivt för SNS organisationsmedlemmar. Avgiften för mötet är 995 kr. Moms tillkommer och avgiften faktureras. Anmälan sker via formuläret nedan. Vid avanmälan efter den 26 november, eller vid utebliven ankomst, debiteras avgiften. Antalet platser är begränsat.

Vill du använda förmånen att ta med dig en yngre kollega kostnadsfritt? Kontakta Ellinor Strömstedt, ellinor.stromstedt@sns.se.

Lista över SNS medlemmar/Information om medlemskap.

Varmt välkommen!