Psykologin bakom talent management

Mån 7 oktober 2019

Att rekrytera, utveckla och behålla kompetenta medarbetare har blivit den viktigaste strategiska frågan för många företag och organisationer. Ändå händer det alltför ofta att värdefulla medarbetare tappar motivationen eller söker sig till andra arbetsgivare. Varför blir det så?

Kajsa Asplund, utbildad psykolog och doktor i företagsekonomi från Handelshögskolan presenterar sin senaste forskning om talent management. Hur skiljer sig synen på talang mellan olika organisationer? Vilka är de vanligaste sätten att arbeta med talent management? Och hur påverkas den som blir utnämnd till talang?

HR-direktören Monica Längbo, från Axfood, och Selina Millstam, som är Head of Talent Management på Ericsson deltar i samtalet och delar med sig av sina erfarenheter.

Medverkande

Kajsa Asplund, utbildad psykolog och doktor i företagsekonomi från Handelshögskolan. År 2016 skrev hon en rapport för SNS om olika angreppssätt på talent management i svenska organisationer. I dag arbetar Kajsa Asplund bland annat med Alva Labs, en datadriven HR-tjänst.
Monica Längbo, HR-direktör, Axfood
Selina Millstam, Head of Talent Management, Ericsson

Samtalet leds av Ilinca Benson, vice vd och kommunikationschef, SNS.

Anmälan och pris

Seminariet är öppet för SNS medlemmar, särskilt inbjudna och press. Avgiften är 395 kronor. Vid avanmälan efter den 4 oktober eller vid utebliven ankomst debiteras avgiften.

*Lista över SNS medlemmar/Information om medlemskap.

Varmt välkommen!