SNS Job Market 2020

Webbinarium Fre 4 december 2020
Tid och plats

Fredag 4 december 2020, 09:00–16:00

För femte året i rad, denna gång i digitalt format, välkomnar vi arbetsgivare till SNS Job Market för att möta doktorander i nationalekonomi som disputerar under det kommande året. Under dagen deltar ett trettiotal doktorander för att presentera sin forskning.

SNS Job Market vänder sig till dig som söker kompetens i avancerad datahantering, statistik och analys med tillämpning inom exempelvis arbetsmarknad, finans, företagande, miljö, beteendeekonomi och penningpolitik. Men även till dig som vill ta del av de senaste forskningsrönen inom olika fält.

Under dagen presenterar doktoranderna kortfattat sin forskning. Schema för dagen med vilka som presenterar och vad forskningen handlar om kommer att läggas upp här ungefär en vecka i förväg.

Doktoranderna kommer från Göteborgs universitet, Jönköping University, Handelshögskolan i Stockholm, Lunds universitet, Luleå Tekniska Högskola, Stockholms universitet, Södertörns högskola och Uppsala universitet.

För dig som är arbetsgivare finns möjlighet att ta del av doktorandernas cv:n och uppsatser. Om du är intresserad av en kandidat tar du själv kontakt för intervju.

SNS Job Market kommer att genomföras digitalt i Zoom. Det är öppet för SNS medlemmar* samt särskilt inbjudna och är kostnadsfritt.