SNS Schweiz-Liechtenstein: Bakom kulisserna på World Economic Forum, vad händer i Davos?

Tid och plats

Onsdag 3 april 2019, 18:00–21:00
Svenska Konsulatet, Stadelhoferstrasse 40, 8001 Zürich

Davos är ett känt namn i stora delar av världen, inte minst för att World Economic Forum-mötet organiseras där varje år. Men vad är egentligen World Economic Forum (WEF) och hur kom det till? Vem är inbjuden och vad händer ”bakom kulisserna”? Leder det till något eller är det bara en ”talk shop” som det ofta anklagas för att vara och vad gör WEF mer än organiserar det världsberömda mötet i Davos?

Detta kommer journalisten Paola Hjelt ge svar på den 3 April i Zürich. Paola var fram tills nyligen direktör för Global Change makers, ett nätverk för unga sociala entreprenörer och aktivister, stöttat av British Council. Före det arbetade Paola på World Economic Forum i Davos, där hon var en ’Global Leadership Fellow’, ansvarig för stora delar av innehållet i Davos konferensen. Paula har dessutom arbetat som journalist på Fortune Magazine i New York under flera år. Paola har dubbla masters i journalistik och internationella relationer från Columbia University i New York, samt en masters från Handelshögskolan i Stockholm.

Medverkande

Paola Hjelt, journalist.

Program

18.00 – 18.30 Registrering
18.30 – 19.30 Presentation med Q&A
19.30 – 21.00 Buffet middag / ”Mix and Mingle”

Anmälan

Vänligen anmäl ert deltagande här. O.S.A. senast den 2 april kl.17:00. Avbokning efter kl. 12.00 den 3 mars, eller no-show, kommer att debiteras med full avgift.

Pris
Fri entré för SNS medlemmar, CHF 80 för gäster, inklusive buffet middag och dryck.

Bli medlem och få tillgång till förmånliga medlemspriser.