SNS Tokyo: Samtal med Kenji Nakanishi

Tid och plats

Fredag 30 maj 2014, 08:00–09:00
Alfred Nobels auditorium på Sveriges ambassad i Tokyo.

SNS Tokyo bjuder in till ett spännande frukostmöte med Kenji Nakanishi, japansk parlamentariker och f.d. investmentbanker.

Fredagen den 30 maj bjuder SNS Tokyo in till ett möte på den svenska ambassaden med den japanske parlamentarikern Kenji Nakanishi för ett informellt samtal om Japans framtid, effekterna av Abenomics, kärnkraftsfrågan och hans beslut att lämna bankvärlden för politiken.

Om Kenji Nakanishi

Kenji Nakanishi är japansk parlamentariker (Member, House of Councillors, Your Party) och före detta investmentbanker. Kenji Nakanishi har en lång karriär som en bankrådgivare på JP Morgan Chase bakom sig och var f.d. Vice VD för JP Morgan i Japan. Han lämnade bankvärlden för att kandidera i Yokohamas borgmästarval och valdes till det japanska Diets överhus år 2010. Han är en av de ledande medlemmarna i Your Party (Minna no Tō). Partiet grundades år 2009 för att utmana LDP och DPJ i den nationella politiken.

Mötet kommer hållas på engelska.

nmälan

Anmäl dig så snart som möjligt till stefan.nilsson@hfcadvisory.com. Att bli medlem i SNS Tokyo kostar 1000 yen per kalenderår – årsavgiften för 2014 betalas vid mötet av alla gamla och nya medlemmar.

Varmt välkomna!

Stefan Nilsson, ordförande, SNS Tokyo