Återträff SNS Samhällsprogram: Samtal med Anna Kinberg Batra

Tor 26 april 2018
Tid och plats

Torsdag 26 april 2018, 17:00–19:30
SNS, Jakobsbergsgatan 18, Stockholm

På återträffen får du som deltagit i SNS Samhällsprogram möjlighet att återse dina kurskamrater och stifta nya bekantskaper. SNS ordnar en återträff per år.

I år gästas vi av Anna Kinberg Batra. Anna Kinberg Batra var Moderaternas första kvinnliga partiledare och ledde partiet under nästan tre års tid, fram till oktober 2017, då hon efterträddes av Ulf Kristersson. I samband med sin avgång meddelade hon att hon lämnar riksdagen efter höstens val. Sedan mars i år är Anna Kinberg Batra rådgivare på Handelshögskolan i ämnet ledarskap.

Det blir ett informellt samtal om ledarskap i en orolig tid. Vi tar upp vad det innebär att vara politiker i dagens parlamentariska läge och vad ett hårdare granskningsklimat i medierna får för följder för politikeruppdraget.

Samtalet leds av Marianne Rundström, journalist och Samhällsprogrammets moderator.

Anmälan

Mötet är avgiftsfritt och vänder sig till tidigare deltagare i SNS Samhällsprogram. Du är välkommen att ta med en gäst. För anmälan var vänlig kontakta Laura Ferrarini, laura.ferrarini@sns.se.

Samhällsprogrammet 2018

Intresset för årets omgång av SNS chefsutbildning Samhällsprogrammet är stort. För intresseanmälan kontakta Nina Bruce, nina.bruce@sns.se. Läs mer om programmet.

Har du anmält dig till Linkedin-gruppen SNS Samhällsprogram, för tidigare deltagare i Samhällsprogrammet?