Mingel för vd-assistenter den 17 april

Ons 17 april 2013
Tid och plats

Onsdag 17 april 2013, 17:30–20:30
SNS, Jakobsbergsgatan 18, Stockholm.

Den årliga nätverksträffen för vd-assistenter i SNS medlemskrets äger rum onsdagen den 17 april.

I år gästas vi av forskaren PERNILLA PETRELIUS KARLBERG och kommunikationsrådgivaren PEJE EMILSSON som samtalar om de krav som den ökade mediebevakningen ställer på dagens företagsledare.
Vilka konsekvenser får det för vd:s uppdrag? Hur påverkar mediernas personifiering och skärpta fokus på aktieägarvärde föreställningar om vem som är en bra vd?

PERNILLA PETRELIUS KARLBERG är forskare vid Handelshögskolan i Stockholm och har mångårig erfarenhet av att analysera och utveckla företags verksamheter i en alltmer medialiserad värld. Pernilla har sin bakgrund i mediebranschen, där hon jobbat med allt från digital utveckling till dokusåpor.

PEJE EMILSSON är vd företagsgruppen Magnora och styrelseordförande för kommunikationsföretaget Kreab Gavin Anderson. Peje har över 40 års erfarenhet som rådgivare till företagsledare i kommunikationsfrågor. I rollen som grundare och ägare av Kreab har han varit en pionjär inom svensk kommunikationsbransch.

Samtalet leds av MARIA BJARING, journalist.

Program för kvällen

17.30 Mingelbuffé
18:15 Seminarium om samspelet mellan företagsledare och medier
19:15 Mingel
20:30 Slut

Anmälan

Mötet är öppet för vd-assistenter i SNS medlemskrets och anmälan sker via mail senast den 10 april till Petra Larsson, petra.larsson@sns.se. Mötet är kostnadsfritt.

Varmt välkommen!

Lotta Rand
Programkoordinator