Säkerhetspolischefen träffar SNS Samhällsprogram

Tid och plats

Onsdag 15 mars 2017, 17:00–19:30
SNS, Jakobsbergsgatan 18, Stockholm

SNS ordnar varje år en återträff för Samhällsprogrammet – ett sätt för tidigare deltagare att träffa kurskamrater och stifta nya bekantskaper. I år gästas vi av Säkerhetspolischefen Anders Thornberg.

Osäkerheten i vår omvärld ökar och påverkar Sverige i allt större utsträckning. De senaste åren har det skett flera terroristattentat i Europa. Enligt Säkerhetspolisen kommer det största terrorhotet mot Sverige från våldsbejakande islamism och ensamagerande gärningsmän. Dessutom har utvecklingen i Sveriges närområde skapat en allt mer osäker situation, med påverkansoperationer, cyberattacker och olovlig underrättelseverksamhet.

Varmt välkommen till ett samtal om säkerhetsläget i Sverige med Säkerhetspolischefen Anders Thornberg.

Samtalet leds av John Chrispinsson, journalist, författare och Samhällsprogrammets moderator.

Anmälan

Mötet är avgiftsfritt. Inbjudan är personlig och mötet vänder sig till tidigare deltagare i SNS Samhällsprogram. Du är också välkommen att ta med en gäst som du vill introducera till Samhällsprogrammet. För anmälan var vänlig kontakta Jenny Landqvist, jenny.landqvist@sns.se.

 

Samhällsprogrammet 2017

Intresset för årets omgång av SNS chefsutbildning Samhällsprogrammet är stort. För intresseanmälan kontakta Nina Bruce, nina.bruce@sns.se. Läs mer om programmet.

Du har väl inte missat Linkedin-gruppen ”SNS Samhällsprogram”, för tidigare deltagare i Samhällsprogrammet?