SNS Paris: Eurokrisen, är vi äntligen nära en lösning?

Mån 11 mars 2013
Tid och plats

Måndag 11 mars 2013, 19:00–21:00
Svenska klubben, 242 Rue de Rivoli, Paris.

Bengt Dennis
Bengt Dennis

Den gemensamma europeiska valutan har under flera år genomgått en allvarlig kris och flera euro-länder har stått på ruinens brant. Nu menar dock vissa bedömare och politiker att den mest kritiska fasen ligger bakom oss.

Stämmer det att vi idag är nära en lösning? Eller finns det risk för att nya komplikationer uppstår? Vilka är de stora utmaningarna framöver? Vilka länder skulle kunna ligga i riskzonen? Hur kommer det att gå för exempelvis Frankrike? Och vad blir konsekvenserna för den svenska ekonomin?

Detta är några av de frågor som Bengt Dennis, tidigare chef för Sveriges Riksbank, kommer att diskutera vid mötet.
Konferensen anordnas i samarbete med Svenska Klubben i Paris.

Anmälan

Senast onsdagen den 8 mars till snsfrankrike@gmail.com. Obs! Antalet platser är begränsat och anmälan är bindande. Mötet är kostnadsfritt för SNS-medlemmar och det bjuds på vin och tilltugg i baren. Icke-medlemmar betalar 20 euro och studenter får delta till halva priset.

Medlemskap i SNS Paris 2013

Ordinarie pris för ett helårsmedlemskap (6-8 möten, exkl. ev. förplägnadskostnader) är 80 euro. För att ge nya och gamla medlemmar möjlighet att bekanta sig med SNS aktiviteter, har vi ett introduktionspris på 60 euro för de som betalar sin avgift före den 15 mars 2013. Medlemsavgiften betalas kontant eller med check ställd till Charlotta Breidé.Varmt välkommen! 

Styrelsen i SNS Paris