SNS Måndagsklubb: Middagssamtal om regeringens ekonomiska politik

Mån 29 april 2013
Tid och plats

Måndag 29 april 2013, 17:30–19:30
SNS, Jakobsbergsgatan 18, Stockholm.

Den 15 april presenterade regeringen vårpropositionen 2013. Den 29 april kommer Hans Lindberg, statssekreterare på Finansdepartementet som nyligen tog över ansvaret för budgetfrågor, till SNS Måndagsklubb för ett samtal om det ekonomiska läget, de offentliga finanserna och regeringens ekonomiska prioriteringar.

Tillväxten i den svenska ekonomin har bromsat in och väntas bli dämpad under 2013. I vårpropositionen lägger regeringen ett antal förslag, som bland annat rör utbildning, praktik, infrastruktur, regional utveckling och bättre villkor för företagande och investeringar. Men räcker det för att få ner arbetslösheten och få igång tillväxten igen?

Samtalet leds av CECILIA SKINGSLEY, chefekonom vid Swedbank.

”Ansvar för jobb och trygghet – 2013 års ekonomiska vårproposition”

Anmälan

Mötet är öppet för Måndagsklubbens medlemmar och anmälan sker via mail till programkoordinator Ebba Hemmingsson, ebba.hemmingsson@sns.se.

Vamt välkommen!

Notera också: Den 13 maj gästas SNS av
CHARLES PLOSSER, ordförande för Federal Reserve Bank of Philadelphia, en av USA:s tolv regionala centralbanker. Mötet äger rum kl. 17:30-19:30. Samtalet leds av
LARS HEIKENSTEN, vd Nobelstiftelsen och tidigare Riksbankschef.
Vi återkommer med inbjudan.

Om Måndagsklubben

Inom ramen för Måndagsklubben träffas Sveriges ledande beslutsfattare och forskare för informella middagsmöten. Endast medlemmar i nätverket bjuds in.

Kontakta SNS programchef Mia Chennell för frågor om Måndagsklubben, mia.chennell@sns.se.