SNS Job Market 2021

Konferens Mån 13 december 2021
Tid och plats

Måndag 13 december 2021, 09:00–16:00
SNS, Jakobsbergsgatan 18, Stockholm

För sjätte året i rad välkomnar vi arbetsgivare till SNS Job Market för att möta doktorander i nationalekonomi som disputerar under det kommande året.

SNS Job Market vänder sig till dig som söker kompetens i avancerad datahantering, statistik och analys med tillämpning inom exempelvis arbetsmarknad, finans, företagande, miljö, beteendeekonomi och penningpolitik. Men även till dig som vill ta del av de senaste forskningsrönen inom olika fält.

Under dagen presenterar doktoranderna kortfattat sin forskning och det ges många tillfällen till informella samtal. Doktorander från samtliga svenska lärosäten som har tillstånd att utfärda doktorsexamen i nationalekonomi bjuds in att delta. För dig som är arbetsgivare finns möjlighet att ta del av doktorandernas cv:n och uppsatser i förväg. Det går bra att delta under hela dagen eller komma till de sessioner som är relevanta för dig. Schema för dagen kommuniceras i god tid.

Anmälan och pris

Mötet är kostnadsfritt och är öppet för SNS medlemmar* och särskilt inbjudna.

Du kan välja att delta digitalt eller på plats i SNS lokaler på Jakobsbergsgatan 18, Stockholm. Anmäl dig via någon av anmälningsknapparna ovan.

I god tid före mötet skickar vi ett mejl med inloggningsuppgifter till dig som deltar digitalt. Du som deltar digitalt kan ställa skriftliga frågor under presentationerna.

*Lista över SNS medlemmar/Information om medlemskap.

Välkommen!