SNS Vision: Lina Thomsgård och Rättviseförmedlingen

Tid och plats

Tisdag 26 mars 2013, 17:30–19:30
SNS, Jakobsbergsgatan 18, Stockholm.

”Vi hade gärna utsett en kvinna till den här posten, men det finns inga lämpliga.”

Lina Thomsgård
Lina Thomsgård

För att komma förbi detta vanliga försvar för brist på jämställdhet skapade LINA THOMSGÅRD den ideella föreningen Rättviseförmedlingen. Tre år senare har Rättviseförmedlingen 40 000 följare i sociala medier som hjälper till att hitta kvinnor som kan kommentera det italienska valet men också män som kan sitta i styrelsen för en organisation som arbetar med ofrivillig barnlöshet.

Lina Thomsgård är pr-konsult, bland annat åt artisten Robyn och författaren Bodil Malmsten. Hon har belönats med flera tunga pr-priser och hörs återkommande som radiopratare i Sveriges Radio.

Lina Thomsgård samtalar med medlemmarna i SNS Vision, SNS nätverk för unga ledare i näringslivet, forskning och politik. Journalisten MARIA BJARING leder samtalet.

Tid och plats

Tisdagen den 26 mars kl. 17.30-19.30 på SNS, Jakobsbergsgatan 18, Stockholm. Kvällen inleds med förfriskningar och senare tar vi en paus för gemensam middag.

17.30 Registrering med förfriskningar
18.00 Mötet börjar
19.30 Mötet slutar

Anmälan

Mötet är öppet för medlemmar i SNS Vision. Anmälan skickas till projektledare Joel Malmqvist, joel.malmqvist@sns.se, senast fredagen 22 mars.

Varmt välkommen!